انا انهارده قريت شويه نصائح هتفيدنا فى المطبخ وهى:
.أضيفى معلقه صغيرة من بيكاروبنات الصوديوم الى لتر ماء خلال نقع الفاصوليا لسرعه الطهى.
.لتسهيل عصر البرتقال والليمون ضعيها فى ماء ساخن لمده 10دقائق.
.لتفادى التدميع من البصل عند تقشيره قوم بتقشيره تحت ماء جارى.
.عند تحضير البشاميل مستخدمه الخلطه السريه من ماجى استخدمى حليب بارد او دافىء وليس
مغلى ليعطيك نتائج افضل.
.الثوم لطيف على المعده ويساعد على الوقايه من بعض الامراض مثل القرحه.
.البقدونس به كميه ملائمه من فيتامين cومن الحديد.
.البصل مفيد جدا لانه فيه العديد من المواد الغذائيه مثل فيتامينbوفيتامينcوبوتاسيوم وبعض
المعادن.
.تعتبر جبنه الريكوتا مصدر مميز للكالسيوم عن باقى انواع الجبن